Безшовні натяжні стелі – стильне оформлення інтер’єру

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Аналіз безшовних натяжних стель.

Безшовні натяжні стелі – стильне оформлення інтер’єру.

Сучасний будівельний ринок пропонує своїм покупцям широкий вибір оздоблювальних матеріалів в самих різних цінових категоріях. За допомогою сучасних компонентів і новітніх технологічних рішень можна отримати чудовий результат за мінімальні гроші.

Безшовні натяжні стелі повністю позбавлені швів, а для їх монтажу не потрібен спеціальний інструмент і багато часу. При цьому вартість 1 кв. м залишається цілком доступною всім бажаючим оновити дизайн в кімнаті в стилі мінімалізму.

Експерти рекомендують використовувати безшовне полотно в приміщеннях невеликого розміру, так як максимальна ширина полотна не перевищує 5 метрів, тільки в цьому випадку на стелі не буде жодного шва.

Різновиди безшовних стель

Можна виділити 2 великі групи безшовних натяжних стель:
– стельове покриття з плівки ПВХ;
– тканинний натяжна стеля.
Більше 90% безшовних натяжних стель складаються з ПВХ-плівки великої ширини. Така натяжна стеля має високу зносостійкість, невибагливий в обслуговуванні і доступний широкому колу покупців з різним бюджетом.

Параметри використовуваної плівки.

Тканинні натяжні стелі є різну ширину, в продажу можна зустрітися моделі з шириною в 3.1 – 5.1 м, при довжині одного рулону в 50 або 100 м.
Безшовний натяжна стеля має такі переваги:
– Привабливий зовнішній вигляд – безшовна поверхня має нейтральний стиль і може поєднуватися з різною компоновкою дизайну в облаштуванні стін і розстановці меблів;
– Екологічна чистота і безпека – тканинний натяжна стеля і (або) ПВХ плівка не виділяють в повітря шкідливих речовин, завдяки чому його установка можлива навіть в дитячій кімнаті;
– Практичність – матеріал не вимагає специфічного догляду, а між полотном натяжної стелі і самою стелею можна легко заховати всі комунікації;
– Покриття антистатик – сучасні натяжні стелі не накопичують статичну електрику, отже, на них не скупчується пил;
– Морозостійкість і стійкість до температурних коливань – можна сміливо залишати квартиру або будинок без опалення, натяжної стелі не страшний холод і спека.
– Тривалий термін служби – понад 10 років при нормальних умовах експлуатації.
Вартість безшовного полотна трохи вище звичайного натяжної стелі, але висока ціні обумовлена ​​відмінними естетичними властивостями, така стеля припаде до смаку багатьом.